Snelle en adequate bezorging

Prijzen incl. BTW en kolenbelasting

Altijd uit voorraad leverbaar

Al vanaf 1934 de hoogste kwaliteit

Ons assortiment

Antraciet kolen

Wij verkopen Black Diamond antraciet kolen uit het Verenigd Koninkrijk. Klik hier om antraciet kolen te bestellen via de webshop.

Wij leveren de volgende soorten antraciet kolen:

  • Antraciet kolen afm. 2 – 37/50 mm
  • Antraciet kolen afm. 3 – 23/37 mm
  • Antraciet kolen afm. 4 – 15/23 mm
  • Antraciet kolen afm. 5 – 10/15 mm

Eierkolen Supérieure

De Eierkool Supérieure is een eierkool van 25 gram. Deze eierkolen zijn gemaakt van kolengruis in combinatie met bindmiddel. Klik hier om de Eierkolen Supérieure te bestellen via de webshop.

Vetkolen (smeedkolen)

Wij verkopen als vetkolen de Venezuelaanse Guasare dit is bewezen door gerenommeerde smederijen in Nederland de beste smeedkool die er te krijgen is. De afmeting van de kolen is 12/25 mm. Klik hier om vetkolen te bestellen via de webshop.

Bruinkoolbriketten

Wij verkopen Rekord bruinkoolbriketten. Deze Rekord bruinkoolbriketten zijn ontgonnen in bovengrondse mijnen in het Oosten van Duitsland. Wij verkopen bruinkoolbriketten in bundels van 10 kg en 25 kg. Klik hier om Bruinkoolbriketten te bestellen via de webshop.

 

Meest verkochte producten:

Informatie

deKolenboer.nl

  • Maakt zich sterk door het leveren van de beste kolen die er te krijgen zijn op de markt, zowel wat betreft Antraciet kolen, Eierkolen, Vetkolen (smeedkolen) als ook Rekord bruinkoolbriketten.
  • Heeft jarenlange kennis en ervaring in huis, die wij graag met u delen!
  • Wil kwaliteit leveren voor een scherpe prijs.
  • Levert aan particulieren en bedrijven, in kleine en grote hoeveelheden.

Levering

Wij leveren door heel Nederland. Als wij niet op route kunnen leveren, laten we de levering door een transporteur uitvoeren. Wij leveren los in zakken of per bundel. Bij grote hoeveelheden of bij levering door een transporteur, leveren wij op pallet. Voor vragen vul het contactformulier in.

Afhalen

Uiteraard kunt u ook terecht bij ons verkoopmagazijn aan de Dynamostraat 28 in Veenendaal. Deze is van maandag t/m zaterdag geopend van 9.00 tot 12.00 uur. Andere tijden eventueel op afspraak.

Bestel uw kolen in de webshop